Zeleni-list Rajko Polić

Zeleni-list
Rajko Polić Datum: 28.07.2011.

Listamo dalje - pridružite nam se

Dragi naši posjetitelji, čitatelji, istomišljenici o uljuđenom suživotu s prirodom, slučajni namjernici, poštovatelji poštenog i profesionalnog informiranja, znatiželjnici koji žele znati više, potencijalni suradnici koji imaju pozitivna iskustva iz naše tematike, svi vrijedni proizvođači koji rade u skladu s prirodom ........ srdačno vas pozdravljamo obećanjem, da će naš Zeleni list (nakon malo recesijske kloroze) i dalje živo listati.
Iako smo malo, što zbog općeg standarda, što zbog subjektivnih zdravstvenih problema u zadnje vrijeme stagnirali, ne znači da nismo perom i kamerom pratili živi svijet oko sebe i stvarali materijale, koje ćemo pretakati u zanimljive ilustrirane teme. Vi biste nam svojim sugestijama i potrebama mogli pomoći u odabiru. Rado ćemo se odazvati, kao i na pozive na obradu vaših dobrih primjera i iskustava koje imate u proizvodnji biljaka, životinja, hrane, turizmu, očuvanju prirode i sl. Dovoljno je da nazovete ili ostavite poruku na telefone Zeleni-list.net 01/3312-391 ili mob. 098/192 1350.
Kao što smo se predstavili na početku, cilj nam je o agraru, hrani, ekologiji, turizmu i drugim za život bitnim čimbenicima iz prirode koja nas okružuje, informirati što kvalitetnije i kompetentnije na osnovu ostvarenih dobrih primjera, na osnovu znanstvenih dostignuća ili dobrih tradicijskih iskustava i običaja koji po malo zaboravljamo. Odabir naših primjera uvjetovan je isključivo njihovim postignućima a materijali nisu prikrivene reklame. Sve je u cilju koristi određenoj djelatnosti, edukaciji pučanstva (posebice potrošača) te poticanja humanog odnosa prema čovjeku i prirodi općenito.

Mahune i ljutiku uzgojio
vrtlar Rajko Polić