Jaskanske vinske svečanosti

Jaskanske vinske svečanosti Datum: 08.09.2011.

Predsjednik Josipović, ugostivši diplomate naznačio početak ovogodišnje berbe grožđa

Jaska i Plešivica
vinskim zlatom sjaje, a ovih nekoliko dana ljubitelji grožđa, vina i domaće atmosfere u obilju mogu birati i uživati u raznovrsnom programu i ponudi.
Sve je počelo „diplomatskom berbom“, koju je Predsjednik Ivo Josipović kao domaćin organizirao na atraktivnom vinskom, podrumarskom i vinogradarskom imanju Siniše Šoškića u Reci Gornjoj. Probati ta birana vina, koja se nude u vinotekama diljem Zagreba, a posebice uz veće tržnice, zaista je drugačije, kada se upozna podrum, koji će se zacijelo svidjeti diplomatskim predstavnicima i poznatih vinskih zemalja.
Riječju, Jaska je vinom, Šoškićevim, ali i tridesetak drugih izvrsnih vinara, turističkim, zanatskim i gurmanskim sadržajima uputila mnogo srdačnih pozdrava i toplih poziva na uživanje za sva osjetila.
Autor: Rajko Polić

Predsjednik Josipović započeo