LOBIRANJE ZA POLJOPRIVREDU

LOBIRANJE ZA POLJOPRIVREDU Datum: 17.11.2011.

HRVATSKI LOBISTI O POLJO-

PRIVREDI I EU

Pozivamo Vas na okrugli stol “Lobiranje za interese poljoprivrednog sektora RH u EU“ koji će se održati 21. studenog 2011. godine od 10 do 12 sati u Europskom domu Zagreb, Jurišićeva 1.

Cilj okruglog stola je povećanje razine informiranosti hrvatskih poljoprivrednika i stanovnika ruralnih područja Hrvatske o učincima pristupanja EU, načinima sudjelovanja u EU programima i korištenju EU fondova. Uz to bit će govora i o mogućnostima koje im stoje na raspolaganju kroz lobiranje i zastupanje njihovih interesa pred tijelima Europske unije i drugim europskim organizacijama i asocijacijama nakon Hrvatskog pristupanja EU.

Na okruglom stolu sudjelovat će Miroslav Božić, ravnatelj Uprave za poljoprivrednu politiku i međunarodnu suradnju u Ministarstvu poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, Damjan Bogdanović, glavni tajnik Hrvatske poljoprivredne komore, i Željko Zadro, predsjednik Uprave Viro tvornice šećera.

Program Vam šaljemo u privitku. Molimo Vas da potvrdite dolazak na e-mail: pr@hdl.com.hr.
Radujemo se Vašem dolasku.
Kontakt : Natko Vlahović, glavni tajnik HDL-a
T. +385 1 4826 106 M: +385 91 2020 125