PSI I MAČKE - MEĐUNARODNE IZLOŽBE 2011. U ZAGREBU

PSI I MAČKE - MEĐUNARODNE
IZLOŽBE 2011. U ZAGREBU Datum: 18.11.2011.

PRAVA SVJETSKA

MANIFESTACIJA

Imalo se što vidjeti. Na svoje su došli i profesionalci i amateri, da ne kaženo i čistokrvni ljubitelji. Uvijek ima primjera i za kritiku  (i po Zakonu o dobrobiti)  no mi se bavimo pozitivnim primjerima, pa kao prvo ističeno Hrvatski kiniološki savez i njegove žene i   muškarce, veliku ljubav između životinja i vlasnika,  požrtvovnost onih koji su došli izdaleka te edukacijsku ulogu zbližavanja čovjeka sa životinjama. Takva je i naša foto-priča, a sve ostalo službeno i bodovano možete vidjeti na stranicama HKS-a itekako temeljito obrađeno te u dvije knjige izvrsnih kataloga. au:Rajko Polić Zeleni-list.net

METROPOLU ZAPOSJELI LJUBIMCI

U subotu i nedjelju, 19. i 20. studenog, Zagrebački Velesajam okupit će preko 4000 pasa tj. 280 pasmina iz 33 zemlje povodom međunarodne izložbe pasa CACIB ZAGREB, u organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza. Uz izložbu pasa održat će se i dvije međunarodne izložbe mačaka, tako da će Velesajam biti prava destinacija za sve ljubitelje kućnih ljubimaca. Za sve posjetitelje Hrvatski kinološki savez pripremio je i bogat popratni program

Međunarodna izložba pasa CACIB ZAGREB već je tradicionalna manifestacija prepoznata u Hrvatskoj i inozemstvu. Činjenica da svaki put okupi nekoliko tisuća kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika dokaz je njezine važnosti i ugleda u regiji. Izložbe će se održati u Paviljonu 10, 10a, 11 i 9. Na programu je ocjenjivanje pasa od 10:00 – 14:30 te izbor pobjednika od 15:30 do 17:00. U oba dana izložbe pripremljen je prigodni program:

Prigodni program (paviljon 10 a):
11:00 Agility natjecanje pasa
14:45 Junior handling –natjecanje mladih vodiča pasa
Samo u subotu, 15:15 – 15:30 Luka Vidović i Atomic Dance Factory

A u subotu, 19. studenog, u 15:15 program će iluzijom i plesom začiniti iluzionist Luka Vidović, te energična plesna skupina Atomic Dance Factory, pod umjetničkim vodstvom Saše Krnetića. I Luka i Saša su veliki ljubitelji pasa, a ovo će biti njihov prvi nastup u okviru službenog programa, gdje nisu samo posjetitelji kao što su to znali biti do sada.
Uvertira za subotu i nedjelju počinje već u petak kad su na programu specijalne izložbe pasa u organizaciji zagrebačkih i nacionalnih klubova, a pobjednik svakog dana ulazi u finale kako bi se u nedjelju odabrao najljepši pas cjelokupne manifestacije.

Organizatori izložbe pasa i mačaka ujedinili su se u cijeni ulaznice, tako da će posjetiteljima jedna ulaznica po cijeni od 20 kn omogućiti ulaz na sve izložb

Petra Buva, HRVATSKI KINOLOŠKI SAVEZ mob 098/316453

CACIB ZAGREB 2011 - Tornjak Ivana Vengerta iz Orahovice jedan je od najljepših, ali vjerojatno jedini koji čuva 80 ovaca
fo rajko polić