CARIN LIJEČI I VATROM

CARIN LIJEČI I VATROM Datum: 04.07.2017.

 

 

Zemlja, voda, vatra i zrak često su kroz povijest bili aduti iscjelitelja koji su uza svoju karmu dobro razvili i korištenje spomenutih elemenata. Baš u bogatstvu tih elemenata na Dropuljićevoj Slapnici bili smo nedavno svjedoci malome čudu kada je prijateljici Karin Mimice, a majci poslovnog čovjeka Marka Erdeljca prišao mladi mistik i iscjelitelj vižlastih i vitkih pokreta te briljantnog oka te (kako se nama činilo) s dva, tri pokreta ruku oslobodio uvaženu gospođu boli od stare sportske ozljede.

Upoznao sam čovjeka, Neven Carin s periferije metropole, sjeli na panj, pogledali se u oči i frekvencije povjerenja Baš u bogatstvu tih elemenata na Dropuljićevoj Slapnici bili smo nedavno svjedoci malome čudu kada je prijateljici Karin Mimice, a majci poslovnog čovjeka Marka Erdeljca prišao mladi mistik i iscjelitelj vižlastih i vitkih pokreta te briljantnog oka te (kako se nama činilo) s dva, tri pokreta ruku oslobodio uvaženu gospođu boli od stare sportske ozljede.došle su u rezonanciju. Bez toga i on koji čisti duh i jača tijelo i ja čije su  doderotine već uspješno krpali alternativci nismo ništa više trebali pričati. Novi susret bio je samo pitanje sučajnosti. I evo desila se nekidan.

Organizirao je skupnu terapiju za preko dvadeset ljudi, a s obzirom da nisam stručnjak za procjenu  učinkovitosti aternativnih iscjelitelja probrat ću samo ono što sam vidio a i sam sudjelovao. Terapija, ovaj puta pomoću vatre zapravo je jedan ugodni show,  ali s pomno priređenim vježbama i direktnim pojedinačnim intervencijama voditelja Carina, koji i sam za sebe kaže da je INTUITIVNI ISCJELJITELJ LJUDI BOŽLIM DAHOM, a tehnike kojima vlada kombinira kod fizičkog susreta s potrebitim.

Proživjeli smo tako kolektivnu gimnastiku, igre, vježbe disanja, mentalnu gimnastiku, sabiranje svojih  misli te raspoznavanje u sebi onoga dobrog i onoga lošeg. Terapija je ritualna i spretniji povlače za sobom i one suzdržanije.

Vatra! Koliko vas ima koji se nikada niste grijali uza otvoreni oganj, pa k tome još kolektivno, a nakon zagrijavanja  se hladili ležeći na tlu, pa opet sve ispočetka. Kad se pomno pripremljena vatra od kubika hrastovih cjepanica pretvorila u veliku hrpu žara, usitnjen je i napravjen je tepih za hodanje, najprije tanki, pa sve deblji i deblji. Na ulasku na žar svatko je javno rekao jednu svoju želju, pa i ja hodajući tri puta.

 

Dojmovi: vladao je duh mira i zadovoljstva, blaženstvo bez nelagode, nitko od sudionika (sedam do 70 godina) nije imao nikakve probleme, a zapalila se i vatra međusobnih simpatija, prijateljstva i osobnog boljeg ukupnog stanja  (bar meni), a organizacijsko poslovnim stvarima nisam se raspitivao (imate Carina na InternEtu za osobne kontakte), jer na takve seanse  ja odlazim kada mi je alternativna medicina potrebna i k onome u koga vjerujem.      

(rajko polić)

(ovaj tekst nije rekLama a reportaža je objavljena uz do puštenj voditelja)

carin - CARIN CARIN - CARIN CARIN - CARIN CARIN - CARIN carin vježbe - carin vježbe vatra - vatra vatra - vatraa vatraa - vatra