Novine o dobrim primjerima iz proizvodnje biljaka, životinja i hrane

Novine o dobrim primjerima iz proizvodnje biljaka, životinja i hrane Datum: 10.06.2009.

Danas smo u elektronskom, a sutra možda i u tiskanom obliku. Nismo nikakav projekt niti autori projekata, nego samo profesionalni novinari, koji će vjerno prikazati dobre primjere iz agrara. Kod nadarenih pojedinaca,  na obiteljskim gospodarstavima do velikih proizvođača s najsuvremenijom tehnikom. Naravno u onoj mjeri koliko će nam dopuštati naše mogućnosti.

Svakako su dobrodošli i oglašivači, ali upozorit ćemo, vjerni ostajemo iskonskim pravilima (i poštenju) zanata. Tekstovi su naš izbor, reklame su u označenim oglasnim prostorima. Tu «pretapanja» neće biti, jer ono, gledajući praksu agro-izdavaštva zadnjih godina, nikoga nije usrećilo. Mi samo želimo biti korisni s dobrim informacijama i selu i gradu, te oglašivačima,  da ih se bolje  upozna. Odazvat ćemo se svim  vašim pozivima.

Suradnja sa sličnim stranicama i časopisima potpuno je otvorena, pa će, zbog razmjene materijala, Vaša čitanost i gledanost biti veća. Tako i krećemo uz tehničku pomoć prijateljskog Agroklub.com, a tekstovi i slike su vlasništvo Zelnog-lista, odnosno vašeg reportera i urednika Rajka Polića, koji je protekla dva desetljeća surađivao u večernjakovu Vrtu, od njegova prvoga broja i poštovanog urednika Ive Lajtmana.

Zalažemo se za očuvanje prirode i prirodnih bogatstava majčice Zemlje;  očuvanje tradicionalnih vrijednosti vezanih za agrar i proizvodnju hrane u lokalnim uvjetima;  za strogu kritičnost i edukaciju potrošača hrane;  te uljuđen odnos prema onome što ostavljamo djeci i unucima.

    Želite li pokazati ili prikazati Vaš dobar primjer zovine nas na      098/192 1350

Rajko Polić  Zeleni-list.net

lunjske - masline novine - novine novine - novine novine - novine novine - novine novine - novine